img_1597

 

Vanuit de Utrechtse vestiging kan RoviSys haar bestaande klanten in Nederland en de EU van een betere dienstverlening voorzien, terwijl er gelijktijdig aan uitbreiding van het klantenbestand wordt gewerkt. Het kantoor is centraal in het land gesitueerd en biedt voldoende ruimte voor de snelgroeiende groep ingenieurs, managers en administratieve medewerkers.  

 

“Onze uitbreiding naar Utrecht weerspiegelt onze strategische beslissing om de aanwezigheid in de EU te versterken. Daarbij komen we tegemoet aan de wens van een aantal van onze klanten die eerder in de VS met ons werkte of nog steeds van onze diensten gebruik maken en die grote waarde hechten aan een partner met een regionale aanwezigheid” zegt Matthew Wise, Managing Director.

 

Als een volledig onafhankelijk systeem integrator kijken we ernaar uit om RoviSys in de markt te introduceren in de Benelux, Scandinavië en de rest van Europa. RoviSys zal in de markt uitgroeien tot een belangrijke speler. De probleemoplossende en klantgerichte aanpak van RoviSys is veelzijdig en zeer efficiënt. Waarde toevoegen voor de klant is daarbij het focuspunt.   RoviSys brengt o.a. geautomatiseerde foutdetectie, voorspellende en voorkomende onderhoudsanalyses, IoT diensten en nauwkeurige energiemonitoring naar ons land. Dit zijn oplossingen voor een variëteit aan industrieën die door middel van professionele samenwerking en een systeem onafhankelijke aanpak tot succesvolle projecten leiden. Het bedrijf heeft 4 vestigingen in de Verenigde Staten en 1 in Singapore.

 

Wereldwijd beschikt zij over meer dan 500 medewerkers die de ervaring en kennis beschikbaar hebben om de controle en productiviteit van iedere onderneming te verbeteren.   “RoviSys heeft het EU-hoofdkantoor in Utrecht gevestigd vanwege de centrale ligging, de potentie om jonge talenten aan te trekken en de erkenning van Utrecht als centrum van innovatie en technologie” zegt Walter Lang, Business Development Manager. “Onze focus op technologieën voor slimme gebouwen en datacenters zal zeer welkom zijn in de huidige markt. Nederland mag trots zijn dat RoviSys voor Utrecht heeft gekozen als vestigingsplaats voor het Europese hoofdkantoor.  

 

RoviSys is wereldwijd een toonaangevende, systeem onafhankelijke leverancier van oplossingen voor informatiemanagement, industriële automatisering, systeemintegratie, gebouwenautomatisering en zakelijke & industriële netwerken. Sinds 1989 is er gewerkt aan een reputatie van kwaliteit, continuïteit, technische expertise en een zeer attente klantenservice.  

 

Er worden oplossingen geboden die de productiviteit verhogen, de productkwaliteit verbeteren en die door inzet van de bestaande productiemiddelen meer waarde weten te creëren voor de chemische, petrochemische, Life-Science, verpakking, glas, metaal, energie, datacenter, gebouwen management, drink & afvalwater, papier & hout en olie & gasindustrie. Neem contact op en maak kennis met dit uitzonderlijke bedrijf.